Bianca Boldizsar

Solist vocal

Timisoara, Timis

Aprecieri: 21 Vizualizări: 798

Bianca Boldizsar - solist vocal


Buna !
Hai sa facem cunostinta . Eu sunt Bianca , am 25 de ani ,m-am nascut in Targoviste , unde am studiat muzica in adevaratul sens al cuvantului inca din clasa a 3-a . Inainte sa ajung la “Liceul de Arte Balasa Doamna “ din Taroviste , printr-un casting prin scoli am ajuns in corul radio D , acolo am cunoscut-o pe a doua mea mama , doamna profesor Stefana Niculina ( profesor de teorie muzicala ) care mi-a observat inca din primele repetitii si spectacole , dorinta mea de a canta , si potentialul pe care il aveam . M-a incurajat sa merg la un concurs de muzica usoara , m-am pregatit intens alaturi de dansa , si am reusit sa iau locul 2 la primul meu concurs de muzica . M-am urcat pe scena, sute de oameni erau cu ochii doar la mine, nu mai eram in cor, eram singura , toate aplauzele acelea erau pentru mine, senzatia a fost minunata . Atunci mi-am zis ca asta vreau sa fac toata viata , sa vad oameni zambind, lacrimand de bucurie sau de nostalgie .
In clasa a 3-a am dat examen si am intrat la Liceul de muzica ,studiind Oboiul (6 ani ) si pianul (10 ani ) . De acolo incepand viata mea de mic viitor artist , renuntand la copilarie , renuntand sa mai ies pe afara sa ma joc cu restul copiilor ci preferam sa ma afund in partituri si studiu . Imi placea sa fac asta.
M-am simtit cu adevarat implinita cand am decis sa renunt la OBOI si sa dau la canto clasic (clasa a 9-a ) ma regaseam mai mult acolo , mi-am descoperit vocea ...in sfarsit alaturi de Doamna Profesor de canto Stoica Nicoleta din Brasov (profesor adus special in Targoviste pentru noi cei care ne doream sa ii urmam drumul catre muzica ) . Au urmat anii de liceu plini de concursuri , de spectacole ,de aparitii tv si scenice . Nu ma multumeam cu atat , voiam mai mult . Am avut norocul sa studiez 1 an muzica usoara cu o artista minunata a Romaniei , Silvia Dumitrescu de la care am invatat foarte multa tehnica de jazz si pop jazz .
As avea multe de scris , dar am sa ajung la momentul in care am ajuns la Timisoara , unde am cantat In Restaurant Everytime timp de 4 ani , si mai colaborez si in prezent. Acolo am cunoscut un om minunat , un pianist de exceptie , Boldizsar Istvan ( pista cum il stiu prietenii - sotul meu in prezent ) pe care l-am tras dupa mine sa formam acest proiect de muzica usoara , si intr-un final alaturi de el , am reusit sa dam nastere la trupa =FlaShBand= in care am ajuns sa ne punem toata munca si tot sufletul nostru .
Aceasta sunt eu....Bianca, solista de muzica usoara ,folclor si de petrecere . Va multumesc pentru rabdarea de a citi aceasta biografie . Va imbratisez cu drag .
“Nu e gresit sa canti o nota fals, dar sa canti fara suflet e de neiertat ! “

Informaţii de contact

Telefon: 0761297696

Email: biancaboldizsar@yahoo.com

Website: biancaboldizsar.artistii.ro

© Copyright 2017 artiştii.ro. Toate drepturile rezervate
Proiect cu    din Timişoara